Două moldovence cu şedere ilegală în Tulcea!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Două moldovence cu şedere ilegală în Tulcea!

Miercuri, 8 August 2018

0.0 5 0

 

Două moldovence cu şedere ilegală în Tulcea!

Politistii de imigrari din Tulcea au depistat doua persoane din Republica Moldova, care nu au parasit teritoriul Romaniei la expirarea dreptului de sedere. Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligate sa paraseasca tara noastra in 15 zile.

În cadrul activitatilor intreprinse de catre politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Serviciul pentru Imigrari al Judetului Tulcea  au fost depistate cu sedere ilegala o femeie si un copil, mama si fiica, din Republica Moldova, care au intrat legal in Romania, insa, la expirarea dreptului de sedere, nu au parasit teritoriul tarii noastre.

Ca urmare a celor constatate, politistii au emis pe numele cetatenilor moldoveni decizii de returnare de pe teritoriul Romaniei, prin care sunt obligati sa paraseasca tara in cel mult 15 zile. Totodata, femeia a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare 400 lei, in conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, republicata, modificata si completata.

„Facem apel catre toti cetatenii straini de pe raza...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!