Două licee cu acelaşi nume au găsit secretul succesului: scrisul de mână!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Două licee cu acelaşi nume au găsit secretul succesului: scrisul de mână!

Marti, 23 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Două licee cu acelaşi nume au găsit secretul succesului: scrisul de mână!

La sfarsitul saptamanii trecute, cand cei mai multi elevi tulceni isi puneau intrebarea daca se mai fac sau nu cursurile dupa ninsoarea si viscolul de joi, elevii unei clase de la Liceul Grigore Moisil din Tulcea scriau de zor. Şi nu orice, ci mesaje pentru colegii lor de la Liceul Grigore Moisil din Timisoara, practic din celalalt capat al tarii. Culmea, nu pe telefoanele mobile, pe messenger, whatsapp sau mail, ca de obicei, ci asa cum o fac tot mai rar elevii din ziua de azi: de mana, pe o foaie de hartie.

Asa s-a dat startul proiectului educational „Scrisul de mana: Secretul succesului", derulat de cele doua licee partenere „Grigore Moisil" Tulcea si Liceul Teoretic „Grigore Moisil" Timisoara, doua institutii unite prin acelasi nume.

„Scrisul de mana: Secretul succesului" ii are in colectivul de la Tulcea, pe langa initiatoarea proiectului, profesorul Anisoara Ivanov, pe profesorii Cristina Buzoianu si Petrisor Stanciu de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil" Tulcea, iar din echipa Liceului Teoretic „Grigore Moisil" Timisoara fac parte profesorii Valentina Liliana Udrescu si Liliana Valentina...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!