Două farmacii deschise non-stop în perioada Sărbătorilor Pascale, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Două farmacii deschise non-stop în perioada Sărbătorilor Pascale

Joi, 5 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Două farmacii deschise non-stop în perioada Sărbătorilor Pascale

Pentru cei care vor avea nevoie de medicamente in aceasta mini-vacanta ocazionata de Sarbatorile Pascale, este important de mentionat faptul ca, la nivelul municipiului, functioneaza doua farmacii cu program non-stop. Ambele vor fi deschise permanent in aceste zile: este vorba despre o farmacie situata in centrul municipiului, pe strada Isaccei (aproape de intersectia cu strada Unirii), respectiv una situata la intersectia de la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea (pe strada 1848 / Iuliu Maniu).

În afara celor trei zile - libere legale de Paste, farmaciile  din Tulcea vor fi deschise  conform programului normal, ce poate fi citit si pe site-ul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Tulcea.

La momentul de fata se lucreaza la centralizarea situatiei din tot judetul, astfel ca online va putea fi vizualizat programul tuturor farmaciilor care au program in aceasta perioada.

Din pacate, insa, singurele farmacii deschise non-stop sunt in municipiu, astfel ca tulcenii din restul judetului ar trebui sa isi asigure „provizii" pentru zilele declarate libere legale.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!