Dosarul „Mită la Bac 2014” a mai făcut două victime!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Dosarul „Mită la Bac 2014” a mai făcut două victime!

Joi, 22 Martie 2018

0.0 5 0

 

Dosarul „Mită la Bac 2014” a mai făcut două victime!

În data de 19.03.2018, pe rolul Tribunalului Tulcea a fost inregistrat Dosarul 421/88/2018 avand ca obiect infractiunea de dare de mita (art.290 NCP). În acest nou dosar de dare si luare de mita, un „pui" al celebrului dosar„Mita la Bac 2014", vor fi judecati un profesor de matematica, actualmente director adjunct la un liceu din municipiu, si o eleva, sub aspectul savarsirii infractiunilor de dare de mita, respectiv complicitate la dare de mita.

Din probatoriul administrat in cauza, s-a stabilit ca in perioada mai – septembrie 2014, pe parcursul desfasurarii celor doua sesiuni ale examenului de bacalaureat 2014, profesorul inculpat, impreuna cu alte cadre didactice, prin mijloace frauduloase, a supraevaluat lucrarile la disciplinele de examen cu scopul promovarii de catre un numar de 4 candidati.

În acest sens, prin intermediul colegilor profesori, examinatorii au primit semne si parole transmise de la si catre candidati, pe care acestia le-au inserat in continutul lucrarilor de concurs in scopul identificarii cu usurinta la corectare.

Pentru acordarea notelor de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!