Doruleţul, la Festivalul „Gazi Baba” de la Skopje, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Doruleţul, la Festivalul „Gazi Baba” de la Skopje

Joi, 29 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Doruleţul, la Festivalul „Gazi Baba” de la Skopje

Asociatia Culturala „Doruletul" desfasoara in cadrul proiectului „Folclor fara frontiere", editia a II-a, o deplasare la Skopje – Republica Macedonia, in perioada 30 iunie – 5 iulie 2017, in scopul participarii la Festivalul International „Gazi Baba", in comunitatea Gazi Baba.

Proiectul „Folclor fara frontiere", editia a II-a, beneficiaza de cofinantare din partea Consiliului Judetean Tulcea in valoare de 10.000 lei, care se alatura contributiei proprii a Asociatiei Culturale „Doruletul", in valoare de 1.200 lei. Sumele alocate de cele doua institutii finantatoare vor fi folosite pentru achizitionarea unor costume populare pentru dansatorii participanti la actiune (1.050 lei), pentru achitarea costurilor de deplasare si participare a grupului folcloric inclus in proiect la festival (10.000 lei) si pentru promovarea proiectului.

Ansamblul „Doruletul" va prezenta pe scena festivalului un program de jocuri populare din zona Dobrogei (Hora-n doua parti, Ciobanasul, Bestepeanca, Paidusca, Pandelasul, Hora peste picior, schioapa, Hora pe bataie etc.), precum si cantece populare din aceiasi zona in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!