Donaţie din partea Asociaţiei „Enniger Hilft Kindern”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Donaţie din partea Asociaţiei „Enniger Hilft Kindern”

Joi, 26 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Donaţie din partea Asociaţiei „Enniger Hilft Kindern”

Din doi in doi ani, de dupa Revolutie si pana acum, o asociatie dintr-un orasel german Ennigerloh-Enniger din districtul Warendorf din Munsterland, respectiv Asociatia „Enniger Hilft Kindern" (Enniger ajuta copiii), aduce in judetul nostru camioane intregi de ajutoare si pleaca de aici cu „wunschlisten". Cum ar veni cu „liste de dorinte" pentru viitoarea vizita.

Asa au facut cei de la Asociatia „Enniger Hilft Kindern" si in 2016, cand au venit ultima data in Tulcea, si iata ca acum lista de dorinte de atunci a fost onorata.

Şeful delegatiei germane, Rudolf Fissahn, este „veteranul" actiunilor desfasurate de Asociatia „Enniger Hilft Kindern" in judetul Tulcea, delegatie formata din 12 voluntari veniti la Tulcea cu trei camioane pline cu nu mai putin de 48 de tone de cadouri.

„Donatiile cu care venim din Germania sunt de regula destinate copiilor din centrele de plasament, dar de aceasta data avem o surpriza si pentru Spitalul din Macin. Este vorba despre 95 de paturi de spital, moderne, cu sistem electronic, si tot ceea ce inseamna saltele si lenjerie pentru acestea, desigur...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!