Doi turişti aflați în pericol de scufundare, salvaţi de poliţiştii de frontieră, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Doi turişti aflați în pericol de scufundare, salvaţi de poliţiştii de frontieră

Joi, 4 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Doi turişti aflați în pericol de scufundare, salvaţi de poliţiştii de frontieră

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Chilia au intervenit ieri pentru salvarea a doua persoane care erau in pericol de scufundare, pe bratul Chilia al Dunarii.

Atfel, in noaptea de 2 spre 3 octombrie, in jurul orei 01.30,  politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Chilia Veche au fost sesizati telefonic de catre Serviciul de Urgenta 112 despre faptul ca pe bratul Chilia al Dunarii, in zona kilometrului fluvial 11, se afla o ambarcatiune in pericol de scufundare la bordul careia se afla doua persoane. Politistii de frontiera au actionat operativ deplasandu-se in zona cu o ambarcatiune rapida.

Imediat salupa a fost ancorata la mal unde politistii de frontiera au evacuat apa din aceasta, au identificat si remediat cauza infiltrarilor de apa, respectiv deblocarea pompei de santina, astfel salupa revenind la stare de flotabilitate.

Cele doua persoane, in varsta de 51, respectiv 59 de ani aflate la bordul ambarcatiunii,  in scop turistic, au decis, nemaifiind in pericol, sa ramana in acelasi loc, urmand ca in cursul zilei de ieri sa se...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!