Doi tineri tulceni ne învață să prindem aripi, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Doi tineri tulceni ne învață să prindem aripi

Marti, 2 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Doi tineri tulceni ne învață să prindem aripi

De doua saptamani, pasajul de sub blocurile de pe Unirii si-a schimbat fata. Peretii scorojiti si plini de resturi de afise pentru evenimente trecatoare au devenit, peste naopte, albi. Iar din pereti au devenit suport pentru desenele unor tineri care cred ca orasul are nevoie de un imbold pentru a prinde aripi.

În Tulcea se zboara mai putin, dinc e in ce mai putin, si nici de vaslit nu se mai vasleste atat de mult ca pe vremuri, dar asta nu i-a impiedicat pe Madalina Grosu si Simion Tanase sa dea nastere acestui loc de unde oricine poate imprumuta, gratuit, o pereche de aripi care sa-l poarte spre visele proprii, oricat de sus s-ar afla acestea.

Madalina si Simi spun, despre demersul lor, ca ar trebui sa uneasca oamenii si sa aduca mai aproape personalitatile Romaniei de nepotii si urmasii lor. Adica de noi.

"Am ales sa pictam. Chipurile oamenilor care fac cinste Romaniei sunt mai graitoare decat orice discurs. Ei conving prin ceea ce au facut in viata lor.

Pentru parinti este un loc unde povestile pot prinde aripi. Fie ca le povestesc despre cum a plecat Brancusi pe jos catre Paris ca sa...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!