Doi pictori tulceni la mănăstirile vâlcene, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Doi pictori tulceni la mănăstirile vâlcene

Joi, 5 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Doi pictori tulceni la mănăstirile vâlcene

Între 21 si 28 septembrie a avut loc Tabara internationala de pictura „Credinta si Arta", organizata de Arhiepiscopia Ramnicului in parteneriat cu Filiala Valcea a Uniunii Artistilor Plastici si desfasurata la manastirile Cozia si Hurezi, cu ateliere de lucru si de documentare la manastirile Antim, Arnota, Bistrita, Dintr-un Lemn, Ostrov si Turnu. La acest deosebit eveniment au participat si doi artisti tulceni: Grigore Carata si Laurentiu Midvichi.

„Am acceptat cu placere invitatia presedintelui U.A.P. Valcea, Gheorghe Dican, de a participa in aceasta tabara de creatie organizata de Episcopia Ramnicului si U.A.P., pentru ca mi s-a parut interesanta ideea de a lucra chiar intr-o manastire alaturi de colegi artisti din toata tara si chiar de peste hotare. M-a atras si cerinta initiala de a picta in acuarela sau doar in tehnici de apa pe hartie, eu nefiind acuarelist de profesie, dar cu dorinta de a reveni asupra acestei tehnici.

Asa am aflat ca va participa si colegul meu Grigore Carata, apoi Corneliu Dragan Targoviste, un acuarelist de exceptie, alaturi de care am avut ocazia sa mai lucrez si in alte tabere...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!