„DobroArt”, la multe numere!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

„DobroArt”, la multe numere!

Luni, 26 Februarie 2018

0.0 5 0

 

„DobroArt”, la multe numere!

Eveniment deosebit la Casa Avramide: vineri, de la ora 17.30, in demisolul cladirii a fost lansat primul numar al Anuarului Muzeului de Arta Tulcea, „DobroArt".

Asociatia de Dezvoltare Regionala „Aegyssus" Tulcea, in parteneriat cu Institutul de Cercetari Eco-Muzeale „Gavrila Simion" Tulcea, a organizat anul trecut, in perioada 11 - 12 mai, prima editie a Sesiunii Nationale de Comunicari „Patrimoniul si educatia in muzeele de arta din Romania". Lucrarile sesiunii au avut in vedere urmatoarele teme generale: „Conservare si restaurare in muzeele de arta" si „Educatie si marketing muzeal". În acest prim numar al „DobroArt" sunt publicate toate cele 14 lucrari prezentate anul trecut in cadrul simpozionului mentionat.

Dr. Ibrahima Keita, expert in domeniul „Bunuri cu semnificatie artistica - grafica romaneasca", s-a adresat astfel colectivului de redactie: „Mi-am dat seama ca ati plecat pe un drum foarte frumos, un drum care va da roade bogate in domeniul stiintific al conservarii sau al restaurarii. Îmi dau seama ca aveti deja o abordare pluridisciplinara, cu mai multe tipuri de arta:...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!