Doar 67 de absolvenţi selectaţi în vederea angajării după Bursa de locuri de muncă!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Doar 67 de absolvenţi selectaţi în vederea angajării după Bursa de locuri de muncă!

Marti, 23 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Doar 67 de absolvenţi selectaţi în vederea angajării după Bursa de locuri de muncă!

La sfarsitul saptamanii trecute, in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor din Tulcea, a avut loc Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, o editie la care au fost contactati 250 agenti economici, din care au participat efectiv la bursa 52 angajatori, oferind peste 850 locuri de munca vacante.

Chiar si in ciuda unui numar asa de mare locuri de munca vacante, la aceasta actiune au fost prezente 357 persoane, din care 118 absolventi de invatamant. În urma desfasurarii bursei locurilor de munca au fost selectate in vederea incadrarii un numar de 67 absolventi, din care 2 absolventi supusi marginalizarii sociale.

În vederea facilitarii contactului direct intre angajatori si persoanele din detentie, interesate in obtinerea unui loc de munca, la activitatea organizata de AJOFM Tulcea, au participat 11 persoane private de libertate care urmeaza sa fie puse in liberate in perioada urmatoare.

Ca o concluzie, inca o editie de bursa in care patronii se plang de faptul ca au sute de locuri de munca vacante pentru care interesul din partea somerilor este minim, de ordinul zecilor, iar pe de alta parte...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!