Doar 225 de tulceni cer ajutor pentru încălzirea locuinţei, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Doar 225 de tulceni cer ajutor pentru încălzirea locuinţei

Joi, 2 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Doar 225 de tulceni cer ajutor pentru încălzirea locuinţei

Directia de Asistenta si Protectie Sociala din cadrul Primariei municipiului Tulcea primeste, inca de luna trecuta, dosarele solicitantilor de ajutor pentru incalzirea locuintei cu lemne, carbuni, combustibili petrolieri, energie termica furnizata in sistem centralizat, energie electrica si gaze naturale, conform OU.G. nr.70 /2011 privind masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece cu modificarile si completarile ulterioare.

Cele cateva zile cu temperaturi scazute de luna trecuta au pus in functiune sistemul centralizat de furnizare al caldurii in municipiu si deja se poate spune ca sezonul rece a inceput.

Potrivit informatiilor furnizate de Ştefana Zibileanu, director al Directiei de Asistenta si Protectie Sociala din cadrul Primariei municipiului Tulcea, pana la sfarsitul lunii trecute se depasise „bariera" de 200 de dosare.

„În ultima zi a lunii octombrie am depasit cota 200 in ceea ce priveste dosarele inregistrate pentru incalzirea locuintei in sezonul rece iar azi pot sa va spun ca suntem la pozitia 225. Pe tip de sursa de incalzire avem cele mai multe...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!