Dispozitive medicale pentru 165 de tulceni, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Dispozitive medicale pentru 165 de tulceni

Miercuri, 6 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Dispozitive medicale pentru 165 de tulceni

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate are fondurile necesare pentru a acoperi toate solicitarile depuse de asiguratii tulceni pana saptamana trecuta.

„În total, vorbim despre 165 de persoane care au depus dosare complete si ale caror cereri au fost aprobate. Practic, vor beneficia de dispozitive medicale toti asiguratii care au depus cereri pana in ultima zi a lunii noiembrie", spune presedintele director general al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Tulcea, ec. Eugenia Vasile, care le reaminteste, pe aceasta cale, asiguratilor tulceni ca sunt asteptati la sediul CJAS Tulcea pentru definitivarea documentelor de atribuire a dispozitivelor.

Dispozitivele medicale destinate recuperarii unor deficiente organice sau functionale in ambulatoriu se acorda pentru o perioada determinata ori nedeterminata, in baza unei prescriptii medicale sub forma unei recomandari medicale tipizate, eliberate de medicul de specialitate aflat in relatie contractuala cu casa de asigurari de sanatate, direct sau prin reprezentantul legal, in conditiile prezentelor norme.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!