Directorii de şcoli hotărăsc suspendarea cursurilor, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Directorii de şcoli hotărăsc suspendarea cursurilor

Luni, 26 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Directorii de şcoli hotărăsc suspendarea cursurilor

În sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, ce a avut loc ieri la sala de videoconferinte a Prefecturii Tulcea, una dintre cele mai grele decizii a fost cea cu privire la suspendarea sau nu a cursurilor scolare pentru ziua de luni, 26 februarie 2018.

Parerile au fost impartite in privinta suspendarii cursurilor, pe de o parte fiind considerate o masura de prevenire chiar daca s-ar fi constatat luni ca nu se impunea suspendarea cursurilor, iar pe de alta parte a fost si argumentul ca nici profesorilor si nici elevilor nu le convine sa recupereze orele intr-o zi de sambata.

„Avem, e adevarat, o atentionare meteo cod portocaliu de ger si ninsori ce va intra in vigoare de luni dimineata. Nu consider ca este oportun sa decidem noi suspendarea cursurilor, mai ales ca atentionarea s-ar putea confirma sau nu. Prin urmare va propun sa hotaram aici ca fiecare director de unitate de invatamant sa decida luni dimineata daca se suspenda sau nu cursurile scolare si sa ne anunte cu privire la suspendarea cursurilor, prin intermediul inspectorului scolar general. Nu e doar o masura de responsabilizare a directorilor...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!