Din toamnă, Trecerea RO-RO Isaccea – Orlovca devine operaţională, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Din toamnă, Trecerea RO-RO Isaccea – Orlovca devine operaţională

Miercuri, 11 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Din toamnă, Trecerea RO-RO Isaccea – Orlovca devine operaţională

În cel mult jumatate de an judetul Tulcea, singurul judet de frontiera fara trecere de frontiera, va avea deschis un punct de trecere a frontierei cu Ucraina, dupa ce Guvernul a aprobat, in sedinta sa de saptamana trecuta, o hotarare in acest sens.

Punctul de trecere a frontierei va face legatura peste Dunare, cu bacul, intre Isaccea si localitatea ucraineana Orlivka si va fi deschis si traficului pietonal, cu autovehiculele si tranzitului de marfuri.

Activitatea se va realiza „in oglinda" de firme private din Romania si Ucraina, pe malul romanesc al Dunarii operatorul economic desemnat prin licitatie pentru a realiza aceasta trecere cu bacul fiind Navrom Bac Galati, firma care se ocupa si de trecerea cu bacul peste Dunare de la I.C. Bratianu – Galati.

Hotararea de Guvern pentru deschiderea punctului international de trecere a frontierei de stat romano-ucrainene pentru comunicatie de pasageri si marfa in regim de bac si pietonal intre localitatile Isaccea (Romania) si Orlivka (Ucraina), precum si a Biroului Vamal de Frontiera Isaccea a fost adoptata in sedinta din 4 aprilie 2018 si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!