Din toamnă, sediu nou pentru secţia TBC de la Babadag, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Din toamnă, sediu nou pentru secţia TBC de la Babadag

Joi, 6 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Din toamnă, sediu nou pentru secţia TBC de la Babadag

Ieri, la sediul Prefecturii a avut loc o intalnire intre prefectul judetului Tulcea, Lucian Furdui, si primarul orasului Babadag, Georgian Caraman, tema fiind amenajarea unui sediu nou pentru sectia TBC de la Babadag.

Cresterea incidentei cazurilor de tuberculoza din ultimul an la nivelul judetului Tulcea a pus pe jar autoritatile tulcene, de la prefect si pana la primari, iar dupa sedinta de lucru de saptamana trecuta in ultimele zile s-au mai facut pasi importanti in ceea ce priveste rezolvarea acestei situatii deloc placute ce plaseaza judetul nostru pe primul loc la nivel national in ceea ce priveste incidenta cazurilor de TBC.

„Am fost in trei comune din judet la sfarsitul saptamanii trecute, acele comune in care problemele, asa cum au fost semnalate de doamna doctor Calenic, sunt foarte grave, iar azi (ieri – n.n.) am avut o discutie cu primarul orasului Babadag. La Babadag exista un spatiu pentru o sectie TBC, insa acesta nu mai corespunde fiind si vechi si neamenajat corespunzator. De aceea, Consiliul local Babadag a alocat sume si a declansat o procedura de achizitie a unui sediu nou", a declarat prefectul Lucian Furdui.

La...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!