Din septembrie, comuna Carcaliu rămâne fără medic de familie, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Din septembrie, comuna Carcaliu rămâne fără medic de familie

Joi, 23 August 2018

0.0 5 0

 

Din septembrie, comuna Carcaliu rămâne fără medic de familie

Potrivit informatiilor furnizate de conducerea Casei Judetene de asigurari de Sanatate Tulcea, incepand cu luna septembrie 2018, Directia de Sanatate Publica Tulcea i-a incetat activitatea dr. Livia Patrascu, medic de familie in comuna Carcaliu, in aceasta situatie fiind sistata relatia contractuala a medicului cu CJAS Tulcea.

"Facem precizarea ca toti pacientii cu boli cronice din lista de capitatie a d-nei dr. Patrascu Livia au primit prescriptii medicale pentru urmatoarele 3 luni, pentru continuitatea tratamentelor cu schema terapeutica stabila.

Totalul listei de capitatie al d-nei dr. Patrascu Livia cuprinde 2.218 inscrisi (din care 972 - persoane neasigurate, beneficiare de pachet minimal si 1.246 persoane asigurate).

Pana la venirea altui medic in comuna, asiguratii au posibilitatea sa se inscrie in listele medicilor din zonele limitrofe, iar in caz de urgente medicale se pot prezenta fara bilet de trimitere la unitatile de primiri urgente", a declarat presedintele director general al CAS Tulcea, ec.Eugenia Vasile.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!