Din această săptămână, o parte din Delta Dunării e pe Google Maps!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Din această săptămână, o parte din Delta Dunării e pe Google Maps!

Joi, 1 Noiembrie 2018

0.0 5 0

 

Din această săptămână, o parte din Delta Dunării e pe Google Maps!

Începand din aceasta saptamana, Delta Dunarii este disponibila in Street View pe Google Maps si poate fi parcursa de orice persoana din lume, cu o conexiune la internet. Potrivit Gabrielei Chiorean, director de comunicare Google Romania, la nivel mondial Street View de pe Google Maps este accesat zilnic de …1 miliard de oameni. Desigur nu toti se vor plimba virtual prin Delta Dunarii, dar diferenta e ca pana saptamana aceasta niciunul nu putea face acest lucru.

„Aveam pe Google Maps inca din 2015 Dunarea de la varsare si pana la Tulcea, dar nu si cea mai frumoasa parte a Dunarii, respectiv delta. Din aceasta saptamana o parte din frumusetile Deltei Dunarii sunt pe Google Maps" a declarat Gabriela Chiorean, director de comunicare Google Romania.

Gratie lui Cristian Mititelu, voluntar WWF Romania, omul care a purtat in rucsacul din spate echipamentul Google mii de kilometri prin delta, aceasta este prezenta de saptamana aceasta pe Google Maps cu toate frumusetile ei, de la rute navigabile la lacuri si canalele acoperite de vegetatie, de la pasari si flora, la arhitectura locala si sate inconjurate de ape. În...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!