Din 2019, săptămâna filmului interethnic va rămâne fără film?, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Din 2019, săptămâna filmului interethnic va rămâne fără film?

Marti, 24 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Din 2019, săptămâna filmului interethnic va rămâne fără film?

Între 22 si 28 iulie, in Piata Trico­lorului (Piata Civica) din municipiul nostru are loc o noua editie a Festiva­lului Saptamana Filmului Interetnic.

„Iata ca in acest an, Anul Centenarului, organizam cea de-a XIII-a editie a Festivalului Saptamana Filmului Interetnic, editie in care avem si noutati. În seara ruseasca, Filiala Braila a Comunitatii Rusilor - Lipoveni din Romania se va prezenta cu Ansamblul «TIHÎI DUNAI», iar Uniunea Armenilor din Romania are seara urmatoare ca invitat pe doamna Corina Chiriac, celebra cantareata de muzica usoara, actrita, compozitoare si realizatoare de emisiuni TV.

Dupa cum bine stim, un proiect nu se poate realiza fara doua componente. Una dintre ele este resursa umana: acest festival este singurul din tara realizat cu doi adulti si 20 de liceeni, voluntari permanenti ai Centrului EUdivers; de asemenea, an de an beneficiem de sprijinul reprezentantilor comunitatilor locale. A doua componenta este cea financiara", a precizat Cornel Ditcov, presedintele Asociatiei Centrul European pentru...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!