Din 2018, Raliul Deltei Dunării se vrea în elita raliurilor europene, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Din 2018, Raliul Deltei Dunării se vrea în elita raliurilor europene

Marti, 4 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Din 2018, Raliul Deltei Dunării se vrea în elita raliurilor europene

Una dintre mai „linistite" editii ale Raliului Deltei Dunarii s-a incheiat sambata seara cu o superspeciala in memoria pilotului tulcean Daniel Pohariu, care a „bulversat" clasamentul final, un clasament ce ii avea in prim plan pe Alexandru Pitigoi si Vlad Terzi cu a lor Porche 911 GT3, dupa probele speciale de vineri si sambata. O defectiune tehnica i-a facut pe acestia sa abandoneze inaintea superspecialei din municipiu si astfel ierarhia finala a avut alte trei echipaje pe podium.

Astfel, echipajul format din Valentin Porcisteanu si Dan Dobre a castigat aceasta a V-a pe nou si a XVIII-a pe vechi editie a Raliului Deltei Dunarii, fost Raliul Deltei, de aceasta data cu absolut toate probele pe asfalt. Probe foarte rapide, de altfel.

„Ne face mare placere sa venim la Tulcea, de aceea am venit aici in fiecare an si o sa venim in fiecare an, indiferent de rolul pe care il avem in acest raliu. A fost important pentru noi sa venim si in calitate de concurenti. Vreau sa ii felicit pe toti cei care au terminat cursa si pe cei care nu au reusit, in special pe Alexandru Pitigoi, cel care a fost foarte rapid in aceste doua zile. Probele speciale au fost foarte rapide si,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!