Dezvoltare prin non-formal pentru tinerii tulceni, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Dezvoltare prin non-formal pentru tinerii tulceni

Miercuri, 6 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Dezvoltare prin non-formal pentru tinerii tulceni

Între 1 si 30 august, Asociatia Centrul European pentru Diversitate a implementat proiectul „TINEretea Tulcea in Actiune", cofinantat de Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Tulcea.

Scopul proiectului l-a constituit stimularea implicarii tinerilor in viata comunitatii tulcene prin dobandirea de competente specifice educatiei non-formale, iar 17 tineri tulceni au beneficiat de sesiuni de formare in metodele: cafenea publica, Open Space, Photo Voice, expozitie vie, teatru, desfasurate la mijlocul lunii august in Tabara Sulina.

„Am ales Sulina pentru sesiunile de formare nu numai pentru ca sala de conferinte a taberei are toate dotarile tehnice necesare, ci si pentru ca am vrut sa ii fortam pe membrii grupului tinta sa iasa din zona de confort personal. Daca ar fi stat impreuna doar cateva ore pe zi  nu ar fi reusit sa relationeze la fel de bine si sa lucreze in echipa. Programul a fost destul de strict, iar sesiunile de formare au fost completate de participarea la competitiile sportive organizate de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Tulcea cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!