Despre stuf şi foişoare de observare, Stiri Mediu

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Mediu

 

 

Despre stuf şi foişoare de observare

Joi, 21 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Despre stuf şi foişoare de observare

Deputatul Anisoara Radu s-a adresat in scris guvernatorului A.R.B.D.D., solicitand date despre situatia stufului si a foisoarelor de observare.

În vizitele de lucru in Delta, parlamentarul s-a interesat de problemele autoritatilor locale, de fondurile pentru dezvoltarea unor lucrari de infrastructura sau de gestionarea deseurilor. Stuful care produce probleme ecologice a fost un subiect discutat la audientele cu locuitorii.

„Stuful nerecoltat nu este de cea mai buna calitate si nu poate fi folosit la constructia de acoperisuri, dar ar putea fi brichetat, datorita valorii calorice crescute, sau ar putea fi folosit pentru producerea celulozei", afirma deputatul. O alta problema de competenta A.R.B.D.D. este cea a foisoarelor de observare: „Localnicii mi-au spus ca majoritatea foisoarelor, din cele 60 existente, sunt vechi si deteriorate. Unele sunt atat de degradate incat pot provoca accidente. Am inteles ca au fost facute studiile cadastrale necesare pentru toate foisoarele, in vederea obtinerii certificatului de demolare al acestora".

Anisoara Radu il intreaba pe...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!