Despre Centenarul Marii Uniri, la „#sărbătorește Dobrogea”, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Despre Centenarul Marii Uniri, la „#sărbătorește Dobrogea”

Vineri, 24 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Despre Centenarul Marii Uniri, la „#sărbătorește Dobrogea”

Ieri dupa amiaza, incepand cu ora 14.00, la sala de sedinte a Consiliului Judetean Constanta a avut loc un eveniment care a reunit autoritati din Tulcea si Constanta: „#sarbatoresteDobrogea" marcheaza 139 de ani de la revenirea la Patria Mama.

La discutii au participat vicepresedintele CJT, Dumitru Mergeani, prefectul Lucian Furdui si primarul Constantin Hogea. În acest context a avut loc si inaugurarea primei biblioteci virtuale - Fondul Documentar „Dobrogea de ieri si de azi", un urmas modern al primei biblioteci publice inaugurate de Petru Vulcan in urma cu 119 ani.

„Întreaga Dobroge este mandra de dumneavoastra, in acest curajos demers jurnalistic ce se constituie intr-un puter-nic mesaj adresat tuturor autoritatilor publice, cu scopul de a constientiza cele mai importante momente ale istoriei Romaniei, momentele care au dus, intr-un final, la crearea Romaniei moderne, la crearea Romaniei de astazi", a transmis vicepresedintele Dumitru Mergeani.

În cadrul discutiilor purtate joi la sediul Consiliului Judetean Constanta, s-a pus accentul pe proiectele ce urmeaza sa...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!