Descinderi ale ofițerilor de la criminalitate economică la Agrodelta Sireasa, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Descinderi ale ofițerilor de la criminalitate economică la Agrodelta Sireasa

Luni, 22 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Descinderi ale ofițerilor de la criminalitate economică la Agrodelta Sireasa

Saptamana trecuta, ofiterii de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice si lucratori din structurile de Combatere a Crimei Organizate, au descins la Agrodelta Sireasa, firma condusa de fostul senator Traian Rece. Actiunea s-a desfasurat atat la sediul firmei din Bucuresti, cat si la ferma de la Sireasa, existand suspiciuni privind infractiuni economice. Mandatul de perchezitie a fost semnat, inca din data de 15 octombrie, de un judecator de la Sectia penala a Tribunalului Tulcea.

Surse neoficiale afirma ca motivul descinderii ar fi verificarea unor suspiciuni privind infractiuni de spalare a banilor, care ar fi fost comise de Agrodelta Sireasa si de Traian Rece, administratorul societatii. Potrivit surselor, activitatea politistilor a durat pana dupa miezul noptii, de la sediul fermei de la Sireasa fiind ridicate mai multe documente.

Pe 15 octombrie 2018 au expirat ultimele contracte de concesiune detinute de catre Agrodelta Sireasa, una dintre firmele care, timp de 20 de ani, au practicat agricultura pe aproximativ 22.000 de hectare din Delta Dunarii, concesionate de la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!