Deschidere de an şcolar la Palatul Copiilor Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Deschidere de an şcolar la Palatul Copiilor Tulcea

Vineri, 14 Septembrie 2018

0.0 5 0

 

Deschidere de an şcolar la Palatul Copiilor Tulcea

Sambata, 15 septembrie  2018, ora 10.00, in  sala de spectacole a Palatului Copiilor Tulcea se va desfasura Festivitatea de deschidere a activitatilor din Palatul Copiilor Tulcea, eveniment asteptat cu emotie si bucurie de copii mai mari si mai mici, parinti, bunici si cadre didactice.

Directorul Palatului Copiilor, prof. Laura Felea, va prezenta publicului oferta educationala a institutiei, care va oferi  si in acest an, o paleta larga de activitati ce pot dezvolta la copii abilitati in domeniul artistic (pictura,muzica, dans, teatru), in cel stiintific (informatica, astronomie, robotica, electronica), al protectiei mediului, al comunicarii (Educatie pentru Cetatenie Democratica, Jurnalism/Ziaristica, Limba engleza) etc.

Conform traditiei, publicul va asista in continuare la un spectacol  oferit de cele mai bune formatii, trupe. solisti si recitatori de la  cercurile de Dans modern, Dans sportiv, Dans pupular, Gimnastica aerobica, Teatru, Muzica Folk  si vocala, coordonatori profesori: Laura Cristea, Laura Petroschi, stefan Coman, Dan Naparu,  Aneta Micu, Marius Iordan, Aurel...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!