Descărcare arheologică pentru Podul peste Dunăre pe repede înainte, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Descărcare arheologică pentru Podul peste Dunăre pe repede înainte

Joi, 4 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Descărcare arheologică pentru Podul peste Dunăre pe repede înainte

Institutul de Cercetari Eco-Muzeale (ICEM) a semnat saptamana trecuta un contract de peste opt sute de mii de lei cu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru descarcarea arheologica a terenului pe care va fi amplasat viitorul Pod peste Dunare precum si infrastructura rutiera adiacenta acestuia.

Propunerea financiara a Institutului de Cercetari Eco-Muzeale din Tulcea a fost negociata „la sange" de preprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) care au oferit intr-un final un contract de 834.666,67 lei, desi suma propusa de ICEM a fost un pic mai mare.

Chiar si cu acest contract, destul de generos la prima vedere, Institutul de Cercetari Eco-Muzeale (ICEM) Tulcea are termene foarte stricte pentru descarcarea arheologica, mai ales pe primele doua subetape.

„Contractul are doua etape iar prima dintre etape are la randul ei doua subetape foarte importante si, de asemenea, foarte stricte ca si termen. Vorbim de o prima subetapa ce priveste cercetarile arheologice din zona „La Gradini" situata pe raza...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!