Derby-ul orgoliilor în Liga a IV-a de fotbal se joacă la Mihail Kogălniceanu, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Derby-ul orgoliilor în Liga a IV-a de fotbal se joacă la Mihail Kogălniceanu

Vineri, 29 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Derby-ul orgoliilor în Liga a IV-a de fotbal se joacă la Mihail Kogălniceanu

De cand asteptau acest meci suporterii din Mihail Kogalniceanu: Sageata Stejaru a revenit in campionat, este liderul seriei in clasament, deci nu e prilej mai bun pentru Flacara, echipa renascuta din Izbanda, sa castige meciul contra eternei rivale.

Desigur, si pentru Sageata Stejaru, echipa care conduce detasat in confruntarile cu echipele din comuna Mihail Kogalniceanu (inclusiv contra celor de la Lastuni), e un meci al orgoliilor si fratii Pasata, Adam si Nicea vor da totul pe teren pentru a iesi invingatori, chiar daca parul alb ii tradeaza ca nu mai sunt chiar cai de curse … Va fi deci un meci de vazut, duminica, la Mihail Kogalniceanu, aceasta confruntare a eternelor rivale din ceea ce a fost candva „derby-ul armanescu".

Şi la Tulcea, chiar daca nu e un derby de traditie, ba dimpotriva, meciul dintre Delta Aegyssus Tulcea si Pescarusul Sarichioi are miza, ba chiar pentru locul 1 in clasament, in functie de rezultatul de la Mihail Kogalniceanu. În tot cazul, cele patru echipe amintite pana acum au sanse foarte mari de a se reintalni si la primavara in play-off. Turneu play-off la care mai aspira si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!