Deputatul Lucian Simion vrea o lege „coerentă” a Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Deputatul Lucian Simion vrea o lege „coerentă” a Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării

Joi, 12 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Deputatul Lucian Simion vrea o lege „coerentă” a Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării

Într-o recenta conferinta de presa, deputatul tulcean Lucian - Eduard Simion a prezentat presei locale atat activitatea depusa in precedenta sesiune parlamentara ordinara a acestui an, cat si proiecte pentru lucrarile din toamna.

Vicepresedinte al Comisiei pentru mediu si echilibru ecologic din cadrul Camerei Deputatilor, Simion intentioneaza sa sustina o propunere legislativa pentru modificarea Legii nr. 82/1993 privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Membrii grupului de lucru creat la nivelul judetului s-au intalnit de cateva ori pentru a dezbate noutatile (care nu sunt putine); ultima intalnire s-a desfasurat in prezenta primarilor din Delta Dunarii si a reprezentantilor asociatiilor din zona, toate partile propunand modificari care, ulterior, au primit aviz favorabil de la A.R.B.D.D. si Consiliul Judetean. Proiectul va fi depus in septembrie, dupa discutii care vor fi purtate in aceasta vara cu Ministerul Mediului si Ministerul Agriculturii.

Sunt multe modificari care vor viza o dezbatere asupra zonarii teritoriilor din Delta Dunarii, iar aici se introduc doua noi tipuri de zone: zone de crutare...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!