Deputații votează marți transferul falezei către autoritățile locale, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Deputații votează marți transferul falezei către autoritățile locale

Vineri, 16 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Deputații votează marți transferul falezei către autoritățile locale

Proiectul de lege adoptat de Senat in procedura de urgenta intra in dezbatere in Camera Deputatilor in sedinta de marti. Acesta se refera la „transmiterea unor imobile aflate in administrarea Ministerului Transporturilor si in concesiunea Companiei Nationale „Administratia Porturilor Dunarii Maritime" – S.A. Galati, din domeniul public al statului in domeniul public al judetului Tulcea".

„Dupa patru ani de eforturi ale Consiliului Judetean Tulcea, iata ca a venit momentul sa vedem ca pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor (Camera Decizionala) din data de 20 iunie 2017 se regaseste si proiectul prin care se transfera spre administrare catre autoritatile locale portul si faleza din Tulcea", spune presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu.

Potrivit initiatorilor, prin trecerea tuturor acestor elemente de infrastructura in proprietatea judetului Tulcea, se pot elabora programe si implementa proiecte de consolidare a malurilor si de refacere a magistralelor de apa si canalizare, in vederea eliminarii fenomenelor care au ca efect afectarea aliniamentelor de blocuri situate pe faleza...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!