Depăşiri ale concentraţiei de nitraţi, cu mult peste parametri, în şase localităţi tulcene, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Depăşiri ale concentraţiei de nitraţi, cu mult peste parametri, în şase localităţi tulcene

Miercuri, 5 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Depăşiri ale concentraţiei de nitraţi, cu mult peste parametri, în şase localităţi tulcene

În sedinta Colegiului prefectural, Directia de Sanatate Publica (DSP) Tulcea, prin medicul sef Adriana Agetoianu, a tras un nou semnal de alarma cu privire la depasirile parametrului concetratie nitrati cu mult peste limita permisa (100 mg/l in conditiile in care valoare normala este de cel mult 50mg/l)  in 6 localitati din judetul nostru precum si depasiri ale limitei de 50mg/l in nu mai putin de 26 de localitati. Daca depasirile limitei de 50mg/l este alarmanta dar nu grava si tine mai degraba de perioade anumite din an, in cele sase localitati cu depasiri ale parametrului concetratie nitrati peste limita de 100 mg/l situatia este grava si potrivit autoritatilor sanitare viata sugarilor este pusa in pericol.

Cele sase localitati din judetul nostru cu depasiri ale parametrului nitrati peste 100 mg/l  sunt in satele Sarighiol de Deal si Neatarnarea din comuna Beidaud, Garvan din comuna Jijila, Lastuni din comuna M. Kogalniceanu, Niculitel si Vacareni, din comunele cu acelasi nume.

„Daca depasirea parametrului nitrati peste 50 mg/l  poate fi accidentala in unele localitati in unele perioade din an, in cazul depasirilor parametrului...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!