Delta Dobrogea Tulcea continuă în noul sezon, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Delta Dobrogea Tulcea continuă în noul sezon

Joi, 26 Iulie 2018

0.0 5 0

 

Delta Dobrogea Tulcea continuă în noul sezon

Sezonul 2018-2019 al competitiei Liga 3 de fotbal va avea o echipa tulceana inscrisa in competitie dupa ce conducerea clubului Delta Dobrogea   s-a inscris in campionatul ce urmeaza iar Tulcea va avea fotbal de nivel national sau mai bine zis regional.

Spre deosebire de sezonul trecut in care tulcenii au avut o evolutie foarte slaba chiar daca au fost adusi jucatori din tara care sa aduca victorii pentru echipa (nu au adus!), pentru urmatrul sezon accentul se va pune, se pare, pe elementele tinere locale.

„Sunt jucatori talentati si pe plan local care au terminat sau nu junioratul si care ar putea juca la nivelul celui de-al treilea esalon fotbalistic. Important este sa fie sustinere financiara pentru participarea in campionat pentru ca rezultatele vor veni", a declarat  prese­dintele Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea, Petre Badea.

Din 2014 incoace echipa de fotbal Delta Dobrogea Tulcea, singura care reprezinta municipiul si judetul in competitii nationale sau regionale, este sustinuta...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!