Deficit de medici de familie în județul Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Deficit de medici de familie în județul Tulcea

Marti, 24 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Deficit de medici de familie în județul Tulcea

În total, ne mai trebuie mai bine de 20 de medici de familie pentru a acoperi necesarul la nivelul judetului, se arata intr-un document asumat de o comisie de specialitate.

În contextul demararii procedurilor pentru contractarea serviciilor medicale pe anul in curs, Comisia de specialisti, reunita la nivelul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Tulcea, a hotarat care sunt localitatile deficitare din punct de vedere al necesarului de medici cu liste proprii: in total, aproape jumatate din localitatile din judetul nostru sunt deficitare in ceea ce priveste numarul de medici de familie (fiind necesar un plus de 28 de specialisti in medicina primara).

Cea mai mare problema se inregistreaza in municipiu, acolo unde necesarul de medici este cu 12 mai mare decat numarul de medici existenti. În mediul rural, deficitul calculat de oficialii comisiei este de 12 cadre medicale.

În plus, comisia a validat si lista cu cabinetele medicale care beneficiaza de sporuri conform ordinului comun MS / CNAS 391/187/din 2015. În total, este vorba despre 22 de cabinete din Tulcea, Niculitel, Sarichioi,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!