Decizie la nivel înalt: Drum între Odessa şi Varna, prin Tulcea!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Decizie la nivel înalt: Drum între Odessa şi Varna, prin Tulcea!

Miercuri, 30 Mai 2018

0.0 5 0

 

Decizie la nivel înalt: Drum între Odessa şi Varna, prin Tulcea!

Vizita premierului bulgar Boiko Borissov in Ucraina, sambata trecuta, si mai ales intalnirea acestuia cu presedintele Ucrainei, Petro Poroshenko a fost benefica si pentru … judetul Tulcea. Cei doi inalti oficiali din tarile vecine Romaniei au avut printre punctele de discutie si unul ce a privit direct si nemijlocit regiunea Dobrogea si mai ales judetul Tulcea.

„Am fost de acord ca vom intensifica chestiunea constructiei de drumuri de-a lungul coridorului de transport din regiunea Odessa, prin teritoriul Romaniei, in Bulgaria", a declarat presedintele Ucrainei, Petro Poroshenko dupa intalnirea cu premierul bulgar, caruia i s-a prezentat si o harta a viitorului drum care sa lege orasele Odessa din Ucraina si Varna din Bulgaria.   

Potrivit unei fotografii lansate de Presedintia Ucrainei, in care cei doi lideri prezinta o harta cu principalele drumuri din regiune, noul drum pare sa urmeze umatorul traseu: Odessa – Reni – Tulcea – Negru Voda – Varna.  Mai mult, presedintele Ucrainei a sugerat ca si Guvernul Romaniei va fi atras ca partener in acest proiect al Ucrainei si al...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!