De ziua Rezervaţiei: expoziţie de fotografie veche, la Acvariu, Stiri Mediu

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Mediu

 

 

De ziua Rezervaţiei: expoziţie de fotografie veche, la Acvariu

Joi, 31 August 2017

0.0 5 0

 

De ziua Rezervaţiei: expoziţie de fotografie veche, la Acvariu

Astazi, incepand cu ora 15.00, la Centrul Muzeal Ecoturistic „Delta Dunarii" din  Tulcea va avea loc vernisajul expozitiei „Delta Dunarii - Trecutul Continuu", organizata de Administratia Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii (ARBDD), in contextul implinirii a 27 de ani de la momentul in care Delta a fost declarata rezervatie a biosferei, respectiv de la crearea ARBDD ca institutie.

Este vorba despre o serie de fotografii vechi, din perioada interbelica, in care sunt prezentate traditiile localnicilor Deltei Dunarii din acele vremuri.

Conform celor transmise de reprezentantii Administratiei Rezervatiei, expozitia, realizata in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu" si  Asociatia Salvati Flora si Fauna Deltei Dunarii, va putea fi admirata in perioada 31 august - 7 septembrie 2017.

„Expozitia aduce in atentia publicului aspecte din perioada interbelica, din viata grea dar pitoreasca a locuitorilor deltei, ce au reprezentat de-a lungul timpului sufletul acesteia", se arata intr-un comunicat de presa emis de ARBDD.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!