De Sfinții Mihail și Gavril, hram și spectacol la Lunca, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

De Sfinții Mihail și Gavril, hram și spectacol la Lunca

Miercuri, 8 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

De Sfinții Mihail și Gavril, hram și spectacol la Lunca

Ziua va incepe dimineata, cu slujba savarsita de un sobor de preoti la biserica „Sf. Mihail si Gavril" din localitate, urmata de masa traditionala oferita de reprezentantii bisericii.

Dupa amiaza, incepand cu ora 17.00, la caminul cultural din Lunca va avea loc un spectacol organizat cu aceasta ocazie. Pe scena din Lunca vor urca Andra Cuzub („Se cearta nora cu soacra", „Eu sunt fata frumusica"), Bianca Rotaru („Trandafir rosu batut", Frunzulita de mohor"), Ilia Andra Ghena („Geamparalele", „Paharelul").

De asemenea, incepand cu ora 17.30, va incepe un spectacol de dansuri populare, dintre care nu vor lipsi Ansamblul Golovita, o formatie de dansuri din Republica Bulgaria, Ansamblul de dansuri „Egreta" din Isaccea, Ansamblul „Doina Casimcei", Grupul Steaua Victoriei din Ceamurlia de Jos, Ansamblul de Dansuri Populare Bulgaresti din Visina, Grupul „Dobrogeanca" din Ceamurlia de Jos, Ansamblul „Asiga" Lunca.

Evenimentele se vor incheia la ora 22.00 cu un spectacol de muzica si dans in compania formatiei „Baietii veseli" din Lunca.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!