De la 1 iunie se poate pescui în Lacul Ciuperca, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

De la 1 iunie se poate pescui în Lacul Ciuperca

Joi, 31 Mai 2018

0.0 5 0

 

De la 1 iunie se poate pescui în Lacul Ciuperca

Consilierii locali tulceni au aprobat in ultima sedinta de consiliu Hotararea privind pescuitul recreativ in Lacul Ciuperca, activitate ce va fi permisa incepand de maine, 1 iunie 2018 si pana pe 30 iunie 2018 inclusiv, urmand ca in perioada 1 iulie - 31 decembrie 2018 pescuitul recreativ in Lacul Ciuperca sa fie interzis.

Fata de anul 2016, an in care a fost aprobata o hotarare prin care s-a stabilit si un regulament pentru aceasta activitate, anul 2018 da dreptul pescarilor amatori doar la o singura luna din an sa isi satisfaca aceasta pasiune, respectiv luna iunie. Lucrurile se vor schimba si anul viitor, asa cum stabilit consilierii.

Daca in acest an se interzice pescuitul recreativ in Laciul Ciuperca in perioada 1 iulie - 31 decembrie 2018, in anul 2018 pescuitul recreativ in acelasi lac va avea doua perioade de „prohibitie": 1 ianuarie - 30 aprilie si respectiv 1 iunie – 31 decembrie.

Hotararea adoptata de consilierii locali tulceni a avut ca fundament un raport al Directiei de Întretinere si Administrare a Patrimoniului din cadrul Primariei, care a motivat astfel proiectul de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!