De astăzi încep plăţile regulare la subvenţiile 2017, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

De astăzi încep plăţile regulare la subvenţiile 2017

Luni, 4 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

De astăzi încep plăţile regulare la subvenţiile 2017

Teoretic, incepand de astazi, APIA va incepe autorizarea la plati a fermierilor care au de primit restul de subventie, dupa ce au incasat avansul si tot de astazi sa va autoriza la plata finala si schema de plata pentru practici agricole benefice pentru clima si mediu (plata pentru inverzire), in cuantum de 57,17 euro/ha. Teoretic. Practic, platile ar putea intarzia din cauza divergentelor dintre compania care a furnizat sistemul informatic si APIA, divergente care, se pare, vor ajunge in instanta.

APIA demareaza procesarea si autorizarea platii finale pentru fermierii care au depus cereri unice de plata in cadrul campaniei 2017, in conformitate cu prevederile art. 75 din Regulamentul 1306/2013 al Parlamentului European si al Consiliului din 17 decembrie 2013 privind finantarea, gestionarea si monitorizarea politicii agricole comune(…)

Cuantumurile finale sunt: * 97,24 euro/ha la schema de plata unica pe suprafata (SAPS) * 57,17 euro/ha la schema de inverzire * la schema de plata redistributiva, 5 euro/ha pentru 1-5 ha si 48,32 euro/ha pentru 5-30 ha * 24,31 euro/ha la schema de plata pentru tinerii...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!