De 7 ani, trag Tulcea înainte, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

De 7 ani, trag Tulcea înainte

Luni, 4 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

De 7 ani, trag Tulcea înainte

Festivalul Barcilor cu Vasle Rowmania, initiat in urma cu sapte ani de asociatia ce poarta numele mareului campion olimpic Ivan Patzaichin a reusit si la aceasta editie sa provoace Tulcea si tulcenii, dincolo de competitiile sportive sau spectacolele artistice de mare tinuta. Daca anul trecut sute de panglici legate de ambarcatiunile din port au fost trase de tulcenii de pe faleza in semn ca Portul si Faleza trebuie sa revina judetului Tulcea, acum provocarea a fost alta. Şi asta pentru ca Rowmania lanseaza din 2010 incoace, an de an, cate o provocare autoritatilor si oamenilor obisnuiti.

Presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, primarul municipiului Constantin Hogea, Mihai Covaliu – presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si Florin Popescu – fost elev al lui Ivan Patzaichin si antrenor al lotului olimpic de kaiac-canoe au fost cei care au deschis aceasta editie Rowmania Fest, alaturi de Ivan Patzaichin si Teodor Frolu.

„Ma bucur ca am reusit sa redam faleza tulcenilor si ca sunt alaturi de mine si de Rowmania oameni valorosi, prieteni de-o viata. Îmi face placere...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!