Dăruiește de Crăciun: adu un zâmbet pe chipurile tulcenilor!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Dăruiește de Crăciun: adu un zâmbet pe chipurile tulcenilor!

Miercuri, 13 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Dăruiește de Crăciun: adu un zâmbet pe chipurile tulcenilor!

Crucea Rosie este numai una dintre organizatiile care, in preajma sarbatorilor de iarna, demareaza campanii de strangere de alimente sau alte bunuri pentru familiile nevoiase de pe raza judetului.

Sub sloganul „Împreuna putem face Sarbatorile mai frumoase!", voluntarii Crucii Rosii, filiala Tulcea, te indeamna sa oferi un zambet pe chipurile celor care nu au foarte multe posibilitati. Acum, in preajma frumoaselor sarbatori prilejuite de Nasterea Mantuitorului, tulcenii sunt invitati sa dea o mana de ajutor in cadrul campaniei „Cumpara si daruieste". Este vorba despre achizitionarea unor alimente neperisabile, pe care le poti lasa in cosul special amenajat din supermarketul Lidl de la iesirea din oras.

„Campania este dedicata colectarii de alimente greu perisabile pentru a fi oferite familiilor nevoiase din judetul Tulcea, cu ocazia Sarbatorilor de iarna", spun reprezentantii filialei Tulcea a Crucii Rosii Romane.

De asemenea, pe Facebook au fost initiate mai multe campanii de strangere de haine, dulciuri sau jucarii pentru micutii care provin din familii cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!