Cursa de persoane Tulcea – Babadag va avea staţie în Visterna, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Cursa de persoane Tulcea – Babadag va avea staţie în Visterna

Miercuri, 6 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Cursa de persoane Tulcea – Babadag va avea staţie în Visterna

Programul judetean de transport rutier public de persoane prin curse regulate pentru perioada mai 2013 - iulie 2019, aprobat de C.J. in sedinta din decembrie 2012, a fost modificat acum cateva zile de Legislativul Judetean la propunerea vicepresedintelui Dumitru Mergeani.

Modificarile sunt consecinta unor solicitari venite din teritoriu. Astfel, Primaria Sarichioi a cerut prelungirea traseului judetean rutier public de persoane prin curse regulate nr. 006, Tulcea - Sabangia - Enisala - Visterna - Babadag, cu 2 kilometri, intrucat a mai fost introdusa inca o statie in localitatea Visterna; aceeasi primarie a mai solicitat modificarea orei de plecare a cursei C1, care pleca de la ora 8.00 din localitatea Babadag, ca plecarea sa se faca la ora 7.30. Şi S.C. Chiper Georgeta S.R.L. a solicitat prelungirea traseului de mai sus cu 2 km (din acelasi motiv); in plus, societatea a cerut scurtarea timpului de la 15 la 10 minute in Graficul de circulatie.

De la Tulcea si pana la Babadag se traverseaza localitatile Sabangia, Enisala si Visterna. Potrivit modificarilor si completarilor aprobate de consilierii judeteni,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!