Curs de fotografie pentru seniori, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Curs de fotografie pentru seniori

Miercuri, 19 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Curs de fotografie pentru seniori

Asociatia „Seniori in actiune" anunta ca organizeaza pentru seniorii interesati, dar amatori in arta fotografica, un curs de initiere in aceasta arta.

Pentru un numar de 25 de persoane cu varsta de peste 50 de ani va fi derulat un curs pentru dobandirea abilitatilor fotografice, cursantii aprofundand tehnici specifice acestei arte, curs care se va tine in perioada 15 iulie -15 august si se va finaliza cu o excursie „de studiu" pe un traseu turistic judetean.

Potrivit celor declarate de Tania Nicolescu, cursul face parte din proiectul PHOENIX III al asociatiei „Seniori in actiune", proiect cofinantat de catre Consiliul Judetean Tulcea.

„În decursul a patru zile (nu neaparat consecutive, intrucat zilele vor fi stabilite de comun acord) se vor tine orele de teorie, urmate – intr-un week-end – de o excursie si o lectie practica de fotografiat, impreuna cu profesorul Petru solca.

Lista de participanti este inca deschisa pentru seniorii interesati", mai spune Tania Nicolescu, din partea Asociatiei „Seniori in actiune".

Prima intalnire este programata pentru astazi, de la ora 9.00, la Biblioteca...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!