Cupe 2 în 1 la Sala Polivalentă: 1 Decembrie şi Moş Nicolae!, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Cupe 2 în 1 la Sala Polivalentă: 1 Decembrie şi Moş Nicolae!

Vineri, 8 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Cupe 2 în 1 la Sala Polivalentă: 1 Decembrie şi Moş Nicolae!

Asociatia Judeteana de Fotbal Tulcea in parteneriat cu Directia Judeteana de Sport si Consiliul Judetean Tulcea organizeaza sambata si duminica, la Sala Polivalenta din municipiu, un adevarat maraton fotbalistic dedicat fotbalistilor nascuti dupa 2005.

Este vorba despre Cupa 1 Decembrie, ce se va disputa sambata, de la ora 10.00, intre patru echipe din municipiu si judet si depre Cupa Mos Nicolae, ce se va disputa duminica, tot de la ora 10.00, intre sase echipe din municipiu si din judet dupa programul de mai jos.

Pentru cele doua competitii de fotbal in sala, Asociatia Judeteana de Fotbal Tulcea va oferi participantilor premii constand in cupe, medalii si diplome plus fructe, dulciuri si sucuri.

„Cele doua competitii rezervate copiilor si juniorilor sunt organizate la sfarsitul acestei saptamani ca urmare a faptului ca cei mai reprezentativi jucatori de la aceste categorii de varsta au fost angrenati in alte competitii la nivel national in week-end-ul trecut, unde au reprezentat atat judetul cat si asociatia noastra judeteana. Pana la sfarsitul anului mai pregatim cel putin o...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!