„Cupa Prieteniei” la fotbal a ajuns la a treia ediţie, chiar şi fără stadion!, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

„Cupa Prieteniei” la fotbal a ajuns la a treia ediţie, chiar şi fără stadion!

Miercuri, 30 Mai 2018

0.0 5 0

 

„Cupa Prieteniei” la fotbal a ajuns la a treia ediţie, chiar şi fără stadion!

Sambata, 26 mai 2018, pe terenul de fotbal din localitatea Nifon, s-a desfasurat cea de-a treia editie a competitiei sportive „Cupa Prieteniei", organizata de scoala Gimnaziala Hamcearca, in parteneriat cu Şcoala Gimnaziala Izvoarele si Asociatia Judeteana de Fotbal Tulcea, forul care a asigurat diplome, premii si materialele sportive castigatorilor.

Începuta in 2016 ca o activitate ce-si dorea promovarea fotbalului feminin, in acest an competitia nu a mai avut, din pacate, numarul minim de echipe de fotbal feminin si nici macar numarul minim de jucatoare pentru fiecare echipa, asa ca s-a cazut de acord ca toate jucatoarele din cele doua comune sa formeze o singura echipa care sa joace impotriva unei echipe de baieti, dar mai mici, de la clasele a V-a si a VI-a.

„Felicitari elevilor si profesorilor de educatie fizica si sport Vasile Tranulea de la Scoala Gimnaziala Izvoarele si Constantin Mihail de la Şcoala Gimnaziala Hamcearca pentru organizare si participare! Speram ca pe viitor sa atragem si alte scoli in acest parteneriat, deoarece sportul joaca un rol important in educatia elevilor, iar astfel de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!