Cupa oraşului Tulcea la fotbal copii pe stadionul Delta!, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Cupa oraşului Tulcea la fotbal copii pe stadionul Delta!

Joi, 9 August 2018

0.0 5 0

 

Cupa oraşului Tulcea la fotbal copii pe stadionul Delta!

Cu o zi mai devreme decat Zilele Municipiului Tulcea, care se vor organiza anul acesta pe parcursul a doua zile si intr-un loc mai „netraditional" respectiv malul Lacului Ciuperca, Cupa orasului Tulcea vine cumva sa dea greutate evenimentului organizat de primarie printr-o competitie nationala de fotbal copii.

La initiativa Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea si a clubului de fotbal Victoria Delta Tulcea, Cupa orasului Tulcea propune o competitie fotbalistica dedicata jucatorilor nascuti in anul 2006 si mai mici de la sase cluburi de fotbal si anume Unirea Slobozia, Prosport Focsani, Benfica Bucuresti, Kinder Constanta, Sporting Galati alaturi desigur de gazda Victoria Delta Tulcea.

„Sunt echipe foarte bune de fotbal copii invitate la prima editie a acestei cupe, toate cu prezente la turneele oficiale ale Federatiei Romane de Fotbal, cu prezente chiar in fazele finale. Este pentru prima data cand o astfel de competitie, din afara calendarului FRF, aduce la Tulcea atatea echipe de fotbal valoroase si va fi un bun prilej si pentru fotbalistii de la Victoria Delta Tulcea sa joace in fata suporterilor...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!