Cupa Liceelor, adjudecată de Liceul Teoretic Grigore Moisil, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Cupa Liceelor, adjudecată de Liceul Teoretic Grigore Moisil

Joi, 9 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Cupa Liceelor, adjudecată de Liceul Teoretic Grigore Moisil

Cupa Liceelor 2017, un eveniment sportiv initiat de Asociatia Judeteana de Fotbal, cu o cofinantare din partea Primariei si Consiliului local Tulcea, si-a derulat turneul final la Baza sportiva Viitorul, unde cele mai bune patru echipe din municipiu si-au disputat medaliile si trofeele acordate doar pentru primele trei clasate.

Ca si in anii trecuti, parteneriatul Asociatiei Judetene de Fotbal cu Inspectoratul Şcolar (inspector Alexandru Stanciu) s-a dovedit a fi benefic pentru miscarea fotbalistica liceala tulceana, iar pe terenurile de la Arena Viitorul au jucat nu doar cativa jucatori legitimati deja la echipe de fotbal tulcene, ci si cativa amatori de mare perspectiva.

„Fata de editia de anul trecut, observ acum o crestere semnificativa a nivelului de pregatire, chiar cativa jucatori foarte talentati, unii dintre ei legitimati la echipele afiliate, dar altii nu. Daca acest nivel se va pastra si anul viitor cred ca aceasta competitie poate fi un bun prilej pentru antrenorii echipelor din campionatul Ligii a IV-a sa vina sa faca selectie aici, pentru ca ar avea ce legitima", a declarat Petre Badea,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!