Cupa Deltei la ştiucă a ajuns la a şasea ediţie, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Cupa Deltei la ştiucă a ajuns la a şasea ediţie

Vineri, 25 August 2017

0.0 5 0

 

Cupa Deltei la ştiucă a ajuns la a şasea ediţie

Programat pentru primul weekend din luna octombrie 2017, evenimentul, care va avea loc in zona localitatii Crisan, reuneste 50 de pescari profesionisti si amatori de pescuit sportiv la stiuca. Competitia se va desfasura pe durata a trei manse in mediul natural de tip „din barca", in sistem catch&release.

Competitia este organizata de Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural Tulcea in parteneriat cu Federatia Organizatiilor Produca­torilor de Peste din Delta Dunarii (FOPPDD) si isi propune promovarea turismului rural, ecologic, si cultural din Delta Dunarii.

Evenimentul beneficiaza si in acest an de finantare din partea Consiliului Judetean Tulcea, in baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general.

Ce spun organizatorii despre aceasta pasiune a pescarilor: „Suntem pescari de rapitori, spinning-ari, manivelisti sau cum vrei sa ne spui. Pescuim din pasiune si nu e importanta cantitatea, ci calitatea. 100 de stiuci luate la momeala vie nu se compara cu una la artificiala".

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!