Cum sunt corectate lucrările la Evaluarea Naţională în urma contestaţiilor, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Cum sunt corectate lucrările la Evaluarea Naţională în urma contestaţiilor

Marti, 27 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Cum sunt corectate lucrările la Evaluarea Naţională în urma contestaţiilor

Elevii nemultumiti de rezultatele obtinute la examenul de Evaluare Nationala au putut depune contestatiile ieri, pana la ora 20.00, la unitatea de invatamant unde au sustinut cele doua probe.

Potrivit procedurii de examen, dupa terminarea evaluarii si deschiderea lucrarilor, presedintele comisiei de contestatii analizeaza notele acordate dupa reevaluare, in comparatie cu cele acordate initial.

„În situatia in care se constata diferente de notare mai mari de 1,50 puncte, in plus sau in minus, intre notele de la evaluarea initiala si cele de la contestatii, presedintele comisiei de contestatii decide reevaluarea lucrarilor respective de catre o alta comisie, formata din profesori cu experienta, altii decat cei care au evaluat initial lucrarile in centrul de contestatii. Reevaluarea se va face dupa o noua secretizare a lucrarilor, respectand cu strictete baremul de evaluare si de notare si toate procedurile de evaluare. Nota acordata de a treia comisie este nota care va fi acordata de comisia de contestatii".

Lucrarile scrise se restituie centrelor zonale de evaluare. Pentru lucrarile care au primit initial o nota finala mai...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!