Cultura isăcceană, încotro?, dezbatere la Biblioteca Isaccea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Cultura isăcceană, încotro?, dezbatere la Biblioteca Isaccea

Luni, 19 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Cultura isăcceană, încotro?, dezbatere la Biblioteca Isaccea

Aceasta intrebare a prilejuit o ampla si aprinsa dezbatere organizata de Primaria Isaccea, Casa de Cultura si Biblioteca oraseneasca si desfasurata la ultima dintre aceste institutii.

Joia trecuta, numerosi participanti au abordat problematica trecutului, prezentului si viitorului actului cultural din oras.

Trei proiectii au starnit interesul si au desteptat mandria participantilor: participarea ansamblului folcloric „Egreta" din Isaccea la Festivalul  de folclor din Besikduzu – Turcia; parteneriatul cultural dintre orasul Isaccea si orasul Dobrich din Bulgaria; raportul privind investigarea valorilor culturale la nivelul judetului Tulcea.

Asteptarile in domeniul cultural sunt mari. Primarul orasului ing. Moraru Anastase a prezentat perspectivele destul de optimiste: finalizarea proiectului de reabilitarea a Casei de Cultura; initierea unui proiect de realizare a unui spatiu muzeal.

Participantii care au luat cuvantul au evidentiat realizarile, in mare parte notabile, dar si-au exprimat si ingrijorarea si asteptarile. E...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!