Cu bani puţini, D.J.S.T. organizează aceleaşi competiţii, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Cu bani puţini, D.J.S.T. organizează aceleaşi competiţii

Miercuri, 7 Martie 2018

0.0 5 0

 

Cu bani puţini, D.J.S.T. organizează aceleaşi competiţii

Chiar daca bugetul din acest an al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret este cel mai mic din ultimii cinci ani, de cand director executiv este Liviu Urlih, conducerea institutiei considera ca se poate descurca.

„Suma alocata pentru activitati sportive este de 60.000 de lei. Uitandu-ne in calendarul anual al actiunilor, avem prinse aproape 140 de competitii. Defalcat: Programul «Promovarea sportului de performanta - campionate nationale» sunt 6; alte competitii locale, judetene si interjudetene - 63; Programul «Sportul pentru toti» – 10; activitati proprii - 51; pana la 140 raman competitiile scolare". Necesarul pentru buna desfasurare a acestor competitii era de 200.000 de lei, dar, din pacate, suma aceasta nu a putut sa fie alocata. La sah, de asemenea, unde avem rezultate istorice, sunt inscrisi multi copii. Amintesc si «Maratonul Deltei Dunarii», de la Sulina; de asemenea, Maratonul «Portile Deltei»", a declarat ieri directorul executiv al D.J.S.T.

Cele mai importante activitati sunt traditionalele crosuri, organizate de inspectorul Elena Fidatov - Moruzov, competitiile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!