Crucea Roşie vrea să extindă Serviciul de îngrijiri la domiciliu, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Crucea Roşie vrea să extindă Serviciul de îngrijiri la domiciliu

Marti, 13 Martie 2018

0.0 5 0

 

Crucea Roşie vrea să extindă Serviciul de îngrijiri la domiciliu

În luna iunie a anului trecut, Filiala Tulcea a Crucii Rosii Romane a infiintat Serviciul de ingrijiri la domiciliu, ca raspuns la numeroasele solicitari primite din partea persoanelor varstnice, dependente de ajutor pentru efectuarea ingrijirii personale si nu numai.

Pentru persoanele varstnice care se recupereaza dupa accidente vasculare cerebrale, preinfarct, post-chirurgie operatorie, persoanele cu pierderi de memorie sau suferinde de boala Alzheimer/Parkinson, este singura alternativa pe care o au la indemana in acest moment, la conditiile restrictive ale sistemului public de ingrijire la domiciliu sau in centrele de asistenta.

În prezent, Serviciul functioneaza in baza licentei emisa de Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstnice si se deruleaza in sistem coplata, in functie de veniturile realizate de beneficiari in momentul acordarii serviciilor de asistenta. Contributia Crucii Rosii, care de cele mai multe ori este destul de consistenta, este acoperita din fondurile proprii ale organizatiei, respectiv: donatii, cotizatii sau sponsorizari. Cum...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!